Wil je starten met een skincare routine? 

Starten met een skincare routine, dat kan misschien wat ingewikkeld klinken. Elke huid is namelijk anders en reageert ook anders op verschillende producten.

Bij Rytnowbeauty ga je stap voor stap je persoonlijke routine zoeken en vinden (wil je geholpen worden? Neem dan contact op via WhatsApp, Instagram, Facebook, telefonisch of per e-mail om samen een persoonlijk routine op te stellen).

De bekende Koreaanse 10-stappen routine...

Een fenomeen dat steeds bekender wordt... de Koreaanse 10-stappen routine. Deze routine bestaat uit 10 lagen huidverzorging voor het gezicht, zodat de producten beter opgenomen worden door de huid.

 

Denk je "Jaa! Ik wil ook een mooie stralende huid!" dan is de Koreaanse 10-stappen routine iets wat je kan proberen. Maar we gaan niet te hard van stapel. Want wat vaak niet verteld wordt, is dat je vaak de 10 stappen niet in 1 keer kunt introduceren op je huid. Dit kan namelijk irritaties veroorzaken. Daarom gaan we stap voor stap hiermee beginnen en word je hierbij geassisteerd.

Heb je al een routine van 6-8 stappen en wil je deze graag uitbreiden, dan kan je verschillende producten vinden als toevoeging om te proberen. Uiteraard krijg je hiervoor ook een persoonlijke ervaring om producten in je routine toe te voegen.

Als je al een 10-stappen routine hebt en andere producten wilt testen, dan kan je hier verschillende producten vinden als vervanging om te proberen. Uiteraard krijg je hiervoor ook een persoonlijke ervaring om producten in je routine aan te passen.