JA IK WIL EEN GEPERSONALISEERDE ERVARING!

Klaar voor je verbeterde skincare ervaring? 

Nee... hmm ga terug naar alle producten en bekijk daar het assortiment.

  

Als je denkt "JA!" dan gaan we verder met de skincare reis, op maat gemaakt voor jou!  
Bij Rytnowbeauty krijg je een gepersonaliseerde skincare routine, zodat jij kan genieten van je nieuwe skincare producten. 

a) Neem contact op via WhatsApp, instagram, Facebook, telefonisch of per e-mail om samen een persoonlijk routine op te stellen.  

b) Bekijk producten die passen bij je huidtype. Kijk hieronder om na te gaan welk huidtype je waarschijnlijk hebt.

c) Kies je level van skincare en kies de producten die je wilt.

 

Welk huidtype heb je?

Kijk welk huidtype het meest past bij je huid op dit moment. Het kan namelijk zijn dat je huid per seizoen anders is. Weet je het niet zeker, wil je graag assistentie of extra uitleg? Neem dan contact op via WhatsApp, instagram, Facebook of per e-mail.

 

Bij een gevoelige huid is het van belang om langzaam producten te introduceren, zodat de huid irritaties zo beperkt mogelijk blijven.


 

Een gevoelige huid is vaak in combinatie met één van de andere huidtypes.

Bij een droge huid is voeding (olierijke producten) daarom erg belangrijk, op deze manier kan de balans hersteld worden. Zo herstelt de (beschadigde) huidbarrière ook.

 

Een vochtarme huid is een conditie waarbij de huid een tekort heeft aan vocht. Hier is hydratatie juist belangrijk. 

Vette huid
(laagje olie, glans, duidelijke poriën, mee-eters, puistjes)

Bij een vette huid is de balans herstellen ook van essentieel belang. Het vuil en overtollige vet moeten van de huid gereinigd worden, zodat de poriën niet verstoppen. Maar de huidbarrière moet niet beschadigd raken.

Gecombineerde huid (droge wangen en vette T-zone)

Bij een gecombineerde huid kan de balans hersteld worden door de T-zone (vette delen) te verzorgen als een vette huid en de wangen (normale/droge delen) te verzorgen als een normale/droge huid.

Normale huid (niet vet, niet droog, kleine poriën)

Bij een normale huid is de verzorging gericht op het behouden van de balans en de huid te beschermen tegen huidveroudering en beschadigingen.

Rijpere huid
(fijne lijntjes, rimpels)

Bij een rijpere huid wordt de nadruk gelegd op het minimaliseren van huidveroudering en de versteviging van de huid. Een gerichte verzorging is daarom belangrijk. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb